Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon konuşmak

Rüyada telefon konuşmak

Rüyada telefon konuşmak doğru karar veremeyeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, evini ve ailesini unutacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefon konuşmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar veya aktiviteler size ilham verebilir.

Rüyada arkadaşımla telefonda konuşmak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine delalet eder.

Rüyada annemle telefonla konuşmak sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına inanılır.

Rüyada birisiyle telefonla konuşmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, zor günlerden geçeceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birisiyle telefonda konuşmak mesleğinde uzmanlaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda bağırarak konuşmak feraha ereceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayın babayla telefonda konuşmak eğitim hayatında başarıların artacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrabayla telefonda konuşmak kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen biriyle telefonda konuşmak tüm sıkıntıların giderileceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sevindirici şeyler duymaya delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments