Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek tel saç görmek

Rüyada tek tel saç görmek

Rüyada tek tel saç görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sermayesini kaybedeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tek tel saç gördüyseniz:

  • Sözünüzü geri almak yerine, gülüp geçmenizde fayda var.

Rüyada tek tel beyaz saç görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Rüyada tek tel saç görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah saç teli görmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına işaret eder.

Rüyada saç tel toka takmak durumunuzun iyileşeceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine delalettir.

Rüyada kalın saç teli görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sarı saç teli görmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tel beyaz saç görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet eder.

Rüyada saç teli koparmak iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments