Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek taş alyans görmek

Rüyada tek taş alyans görmek

Rüyada tek taş alyans görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tek taş alyans gördüyseniz:

  • Tamamlayamayacağınız işlere talip olmamalısınız.

Rüyada tek taş alyans takmak hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada alyans tek taş görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ağır günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tek taş ve alyans görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, gülmeye hasret kalacağına işarettir.

Rüyada tek taş alyans görmek iyi günler yaşayacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans takmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada alyans ve tek taş taktığını görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada tek alyans görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments