Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözünü kaybetmek

Rüyada tek gözünü kaybetmek

Rüyada tek gözünü kaybetmek iyi bir patron olacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek gözünü kaybetmek gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardım edebilecek kişilerle sosyalleşerek durumunuzu garanti altına alabilirsiniz.

Rüyada tek gözünü kaybetmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek ayakkabı kaybetmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalettir.

Rüyada tek taş kaybetmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı teki kaybetmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada tek ayakkabıyı kaybetmek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada terlik teki kaybetmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada tek küpe kaybetmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, dinden çıkacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına delalettir.

Rüyada tek taş yüzüğü kaybetmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments