Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tazminat almak

Rüyada tazminat almak

Rüyada tazminat almak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tazminat almak gördüyseniz:

  • Harcamaları kısmanızda fayda var.

Rüyada tazminat görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada tazminat parası almak aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye alamet etmektedir.

Rüyada iş yerinden tazminat almak çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada tazminat almak başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tazminat ödemek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kıdem tazminatı almak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments