Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk yemeği görmek

Rüyada tavuk yemeği görmek

Rüyada tavuk yemeği görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada tavuk yemeği gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı değerlendirirken sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada ekmek arası tavuk yemek kazançlı bir adım atılacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalettir.

Rüyada ekmek arası tavuk döner yemek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ tavuk yemek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuklu pilav yemek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk kanadı yemek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk ve pilav yemek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada pilav tavuk yemek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, heveslerinin de azalacağına işarettir.

Rüyada tavuk derisi yemek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, büyük işlere girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments