Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun derisini görmek

Rüyada tavuğun derisini görmek

Rüyada tavuğun derisini görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, refaha erileceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun derisini gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişileri gözden geçirin.

Rüyada derisi soyulmuş tavuk görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada tavuğun derisini yüzmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada derisi yüzülmüş tavuk görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun derisini görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işarettir.

Rüyada tavuk derisi yüzmek fesat kimselerin çıkacağına, zorlukların giderileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada tavuğun derisini soymak ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına delalettir.

Rüyada tavuk derisi yemek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan derisi görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments