Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavsiye vermek

Rüyada tavsiye vermek

Rüyada tavsiye vermek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına rivayet eder.

Rüyada tavsiye vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizle veya hayatınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir ya da rutinden sıkılmış olabilirsiniz.

Rüyada tavsiye vermek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine delalet eder.

Rüyada tavsiye almak sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kötü yola sapmayacağına, yenileceğine, şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavsiyede bulunmak çok büyük paralar kazanacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada anneden tavsiye almak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, işlerin bir anda azalacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada ölen birinden tavsiye almak maddi sorunlarının artacağına, rızkının sonsuz olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kitap tavsiye etmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine tavsiyede bulunmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına delalettir.

Rüyada birinden tavsiye almak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, adının fesada karışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments