Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş atanı görmek

Rüyada taş atanı görmek

Rüyada taş atanı görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, işiyle nam salacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş atanı gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek meslektaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla bağlantı içindeyken, evinizle ilgili sorumluluklarınızın sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ata taş atmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına delalettir.

Rüyada taş atan birini görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada taş atanları görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, pek az kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada taş atanı görmek bir sıkıntıya girmeye, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eşiyle ata binmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercini takla atarken görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, parasının ve malının artacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işarettir.

Rüyada beyaz ata binmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ata bindiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments