Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla ekmek

Rüyada tarla ekmek

Rüyada tarla ekmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ayrıcalık elde edeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, işinde terfi alacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarla ekmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her konunuz sağlam temellere oturabilir.

Rüyada tarlaya pamuk ekmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına delalet eder.

Rüyada tarlada tohum ekmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada tarlaya ekmek kısmetlerinin açılacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya patates ekmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına tabir olunur.

Rüyada tarlaya marul ekmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya mercimek ekmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına yorulur.

Rüyada tarlaya fasulye ekmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, küskünlüklerin oluşacağına alamet eder.

Rüyada tarlaya tuz ekmek kötü ve hasta günler geçireceğine, müjdeli haberle geleceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments