Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tapu görmek

Rüyada tapu görmek

Rüyada tapu görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, bereketin eksileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, bir organizasyona katılacağına yorulur.

Rüyada tapu gördüyseniz:

  • Meraklılığınız nedeniyle ilginç diyaloglar içine girebilirsiniz.

Rüyada arsa tapusu almak güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tapu senedi almak kendisinin ve ailesinin geleceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada arazi tapusu almak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine işarettir.

Rüyada tapu istemek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tapu dairesi görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, günahlara işarettir.

Rüyada osmanlı tapusu görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına rivayet eder.

Rüyada birinden tapu almak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine inanılır.

Rüyada ev tapusu almak musibetlerle karşılaşmayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments