Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadık bir erkekle öpüşmek

Rüyada tanımadık bir erkekle öpüşmek

Rüyada tanımadık bir erkekle öpüşmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalettir.

Rüyada tanımadık bir erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir iş fırsatı veya işle ilgili bakış açısı dikkatinizi çekebilir.

Rüyada tanımadığın kadın ve erkek görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın erkeğe sarılmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle birlikte olmak çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı yakışıklı erkek görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada tanımadık erkekler görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına alamet eder.

Rüyada tanımadı bir erkek görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, mutluluk ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bir erkeğe sarıldığını görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı erkekle evlendiğini görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments