Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın kişiyle öpüşmek

Rüyada tanımadığın kişiyle öpüşmek

Rüyada tanımadığın kişiyle öpüşmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın kişiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenmenizi gerektiren yollardan devam etmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada tanımadığım kişiler görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı kişileri görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın kişiyi öldürmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın kişinin öldüğünü görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir kişinin öldüğünü görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın kişileri görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın kişiyi görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, yaşamının yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı kişiyle nişanlanmak nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments