Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir ev görmek

Rüyada tanımadığın bir ev görmek

Rüyada tanımadığın bir ev görmek doğru kararların alınacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, yolunda devam edeceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir ev gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz sıkıntıya girmeniz mümkün.

Rüyada tanımadığı bir evde kalmak maddi konularda zayıf düşeceğine, hastalıkların sona ereceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın eve misafir olmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı bir ev görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın eve girmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın bir eve girmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, sağlığından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir eve misafir olmak hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir eve girmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bir evde olmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments