Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba ve kardeş görmek

Rüyada baba ve kardeş görmek

Rüyada baba ve kardeş görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, iyi hissedeceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, işlerinin iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baba ve kardeş gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle kısa bir yol yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Rüyada anne baba ve kardeşleri görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada anne baba ve kardeşlerini görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baba ve erkek kardeş görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sahip olduklarının eksileceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada baba ve kardeşleri görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet eder.

Rüyada baba ve kardeş görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne baba ve kardeşini görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasını ve kardeşini görmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş baba ve kardeş görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments