Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir erkeğe sarılmak

Rüyada tanımadığı bir erkeğe sarılmak

Rüyada tanımadığı bir erkeğe sarılmak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatle seçin.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın erkeğe sarılmak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkeğe sarılmak elinin sıkışacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle sarılmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir erkeğe sarılmak elinin darlaşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkeğe sarıldığını görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkeğe sarıldığını görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, sorunları başarıyla çözmeye, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kıza sarılmak bol rızık elde edeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments