Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdıkla nişanlanmak

Rüyada tanıdıkla nişanlanmak

Rüyada tanıdıkla nişanlanmak müjdeli haberler alınacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, ekmeğinin çoğalacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada tanıdıkla nişanlanmak gördüyseniz:

  • İnsanlar olayların etrafında dolaşmak, her suçu size yüklemek veya konuların aslen sizi ilgilendirdiğini belirtmek konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada tanıdığı biriyle nişanlanmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle nişanlandığını görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık biriyle nişanlanmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin nişanlandığını görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir tanıdığının nişanlandığını görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, yeni bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı birinin nişanlandığını görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığının nişanlandığını görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle nişanlanmak zararlarını telafi edeceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, adımların çok iyi bir yol açacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments