Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık biriyle beraber olmak

Rüyada tanıdık biriyle beraber olmak

Rüyada tanıdık biriyle beraber olmak keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle beraber olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, bir sürü kimse olabilir.

Rüyada tanıdık biriyle beraber olmak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölen biriyle beraber olmak yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek erkeğe beraber olmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla beraber yürümek her şeyin yenileceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine delalettir.

Rüyada anneyle beraber ağlamak kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla beraber ağlamak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli biriyle beraber olmak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada karısıyla beraber olmak geçim için verdiği savaşın kızışacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments