Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tandırda ateş yakmak

Rüyada tandırda ateş yakmak

Rüyada tandırda ateş yakmak ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tandırda ateş yakmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası aleyhinize gelişebilir, aşırılıklardan kaçının.

Rüyada tandırda ateş yakmak başının da önüne eğilmesine neden olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada tandır yakmak başarısızlığa düşeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada tandırda ekmek yapmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada tandır sacı görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tandır ekmek yemek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine işaret eder.

Rüyada tandır yaktığını görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına tabir olunur.

Rüyada tandıra düşmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tandır ocak görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments