Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma dişi görmek

Rüyada takma dişi görmek

Rüyada takma dişi görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına rivayet eder.

Rüyada takma dişi gördüyseniz:

  • Şikayet etmek işleri karıştıracaktır, ince davranmanızda fayda var.

Rüyada takma dişin kırılmasını görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada takma dişi kaybetmek düzeninin sarsılacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada takma dişi kırılmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yeni bir işe girileceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada takma dişi çıkmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada başkasının takma dişini görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada takma dişin kırıldığını görmek geçim derdine gireceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada takma dişini düşürmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işarettir.

Rüyada takma dişini kaybetmek imkânsızı başaracağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, ekmeğinin verimli olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments