Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takdir görmek

Rüyada takdir görmek

Rüyada takdir görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada takdir gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir, bir yere davet edilebilirsiniz.

Rüyada takdir etmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, kazancının iki kat artacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada karnede takdir almak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada takdir belgesi görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işarettir.

Rüyada takdir belgesi almak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada takdir edilmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada takdir edildiğini görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına işaret etmektedir.

Rüyada takdir görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments