Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtadan yüzük takmak

Rüyada tahtadan yüzük takmak

Rüyada tahtadan yüzük takmak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına yorulur.

Rüyada tahtadan yüzük takmak gördüyseniz:

  • Tepki vermek yerine, olaylara gülüp geçmeniz yararınıza olabilir.

Rüyada tahta yüzük takmak başın borçlularla belaya gireceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada tahtadan yüzük takmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, verimin her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada tahta bilezik takmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işarettir.

Rüyada tahta kolye takmak hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta yüzük görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çaresizleşeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işarettir.

Rüyada tahtadan yüzük görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada alyans yüzük takmak variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına işaret eder.

Rüyada dar yüzük takmak vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments