Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba ağlamak

Rüyada baba ağlamak

Rüyada baba ağlamak ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine işarettir.

Rüyada baba ağlamak gördüyseniz:

  • Kafası karışık olan veya problemlerini dile getirmekte zorlanan kişileri dikkatle dinlemenizde veya anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada ölen babaya sarılıp ağlamak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına tabir olunur.

Rüyada babasının öldüğünü görüp ağlamak arkasından iyi konuşulacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada babanın öldüğünü duymak ve ağlamak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, gayrimenkul işine girileceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine işarettir.

Rüyada ölen babasının ağladığını görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada baba diye ağlamak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada anne ve babasının ağladığını görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babaya sarılmak ve ağlamak hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada babayla birlikte ağlamak mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments