Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba ağladığını görmek

Rüyada baba ağladığını görmek

Rüyada baba ağladığını görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, parasal anlamda rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada baba ağladığını gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak beklentiler veya duygusal yanılsamalar nedeniyle pratiği olmayan işlerle ilgileniyor olabilirsiniz.

Rüyada babasına ağlamak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babaya sarılıp ağlamak rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada babasının öldüğünü görüp ağlamak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, iyilik ve hayır bulacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babamın ağladığını görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, alım gücünü yitireceğine alamet eder.

Rüyada ölen babasına ağlamak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada babayı görüp ağlamak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen babasına sarılıp ağlamak sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına delalet eder.

Rüyada anne babanın ağladığını görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, işlerin günden güne bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments