Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taht görmek

Rüyada taht görmek

Rüyada taht görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taht gördüyseniz:

  • Belli gelişmeleri eski kalıplara göre değil, farklı açılardan ele almak zorundasınız.

Rüyada taht görmek sorunlarının sona ereceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kral tahtı görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına yorulur.

Rüyada altın taht görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, gözyaşının kuruyacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işarettir.

Rüyada tahtta oturmak iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, ekmeğinin bereketleneceğine yorulur.

Rüyada boş taht görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet eder.

Rüyada padişah tahtı görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments