Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahıllı ekmek görmek

Rüyada tahıllı ekmek görmek

Rüyada tahıllı ekmek görmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, arzularının yerine geleceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada tahıllı ekmek gördüyseniz:

  • Ailenizle veya arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar sizi aydınlatabilir.

Rüyada tahıllı ekmek görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına rivayet eder.

Rüyada tahıl kurdu görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, kötü gününü de paylaşacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada tahıl yıkamak birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada tahıl görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahıllar görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına işaret eder.

Rüyada tahıl ürünleri görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Rüyada tahıl ambarı görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, kazancının yerine gelmesine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada tahıl yemek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments