Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tablet pc görmek

Rüyada tablet pc görmek

Rüyada tablet pc görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tablet pc gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda diyaloglar artıyor.

Rüyada tablet görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada ilaç tableti görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada tablet aldığını görmek sıkıntılarını atacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına tabir olunur.

Rüyada tablet kullanmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına işaret eder.

Rüyada tablet almak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tablet pc görmek yaşamının uzun olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments