Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta domates görmek

Rüyada tabakta domates görmek

Rüyada tabakta domates görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabakta domates gördüyseniz:

  • Bazı şeyler sadece siz inandığınız için öyle olmayabilir.

Rüyada tabakta domates görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada pazarda domates satmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine inanılır.

Rüyada kızarmış domates görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada sofrada domates görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada dalında domates görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hastalıklarının azalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük domates görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, tatsız durumların yaşanacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada ekmek ve domates görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domates satmak dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments