Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde arı görmek

Rüyada suyun içinde arı görmek

Rüyada suyun içinde arı görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde arı gördüyseniz:

  • Size sanki bilgileriniz eksikmiş gibi gelebilir.

Rüyada suyun içinde arı görmek kuş gibi hafifleyeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balın içinde arı görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arıların içinde kalmak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada bal içinde arı görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde arı görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalet eder.

Rüyada arıtılmış su görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arıya su vermek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde fil görmek bedeninin şifa bulacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments