Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun bittiğini görmek

Rüyada suyun bittiğini görmek

Rüyada suyun bittiğini görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, ticarette ilerleyeceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına delalet eder.

Rüyada suyun bittiğini gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil herşeyde savurgan olabilirsiniz.

Rüyada suyun bittiğini görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde bit görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, para kazanmaya başlayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda bit görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, kendini yiyip bitireceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin kafasında bit görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada buğday biti görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada saçtaki bitleri öldürmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada bitleri öldürmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bitmiş tüp görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments