Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütünü sağmak

Rüyada sütünü sağmak

Rüyada sütünü sağmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kazanç ve kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada sütünü sağmak gördüyseniz:

  • Bir dost güvende olmanızı sağlayacak onunla çalışmalarda bulunacaksınız.

Rüyada inek sütü sağdığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, işlerinde başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada ineğin sütünü sağmak gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada biberona süt sağmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine delalettir.

Rüyada öküzden süt sağmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada insan sütü sağmak nankörlük ve vefasızlık göreceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, çok zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada at sütü sağmak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada inek memesinden süt sağmak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada sütü sağmak çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments