Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütlü yemek

Rüyada sütlü yemek

Rüyada sütlü yemek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, yükseldikçe yükseleceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, elinin darlaşacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sütlü yemek gördüyseniz:

  • İlk işin ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranı düzeltmek olsun.

Rüyada sütlü corba yemek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sütlü dondurma yemek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine delalet eder.

Rüyada sütlü ekmek yemek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada sütlü kadayıf yemek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına alamet eder.

Rüyada sütlü yemek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sütlü tatlı yemek halsizleşeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada sütlü çikolata yemek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada sütlü mısır yemek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments