Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütlaç görmek

Rüyada sütlaç görmek

Rüyada sütlaç görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sütlaç gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe konsantre olma ya da dağılma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada sütlaç yediğini görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sütlaç yapmak uğranılan zararın telafi edileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada sütlaç dağıtmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe sütlaç yedirmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına işaret eder.

Rüyada birine sütlaç vermek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işarettir.

Rüyada sütlaç yapıldığını görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütlaç ikram etmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada sütlaç pişirmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments