Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt içmemek

Rüyada süt içmemek

Rüyada süt içmemek zor durumda kalacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına işarettir.

Rüyada süt içmemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlere açıksınız.

Rüyada bebeğe biberonla süt içirmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin süt içtiğini görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, bereketli ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada süt içen birini görmek düşmanlarla beraber oturmaya, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi yavrusuna süt içirmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına işaret eder.

Rüyada süt içip kusmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yılana süt içirmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin süt içtiğini görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğuna süt içirmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments