Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü birini görmek

Rüyada süslü birini görmek

Rüyada süslü birini görmek çok zor durumlara düşeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada süslü birini gördüyseniz:

  • Duygusal konuların ilerlemenizin önüne geçmesine izin vermeyin.

Rüyada süslü fil görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına işarettir.

Rüyada süslü domuz görmek sahip olduğu nimetin artacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada süslü taş görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, ümitsizliğe, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada süslü oda görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, işlerin de yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada süslü tavan görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, canlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada süslü yatak örtüsü görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süslü çeşme görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada süslü eşyalar görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments