Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sunucu görmek

Rüyada sunucu görmek

Rüyada sunucu görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına inanılır.

Rüyada sunucu gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli duygusal hayatınızı bozabilir.

Rüyada tv sunucusu görmek işlerin toparlanacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada televizyon sunucusu görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada sunucu görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments