Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada subay olmak

Rüyada subay olmak

Rüyada subay olmak sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, bebek sahibi olunacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada subay olmak gördüyseniz:

  • Güzel yolculuklar yapabilir.

Rüyada subay elbisesi giymek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini subay görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada kendini subay görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına işarettir.

Rüyada subay elbisesi görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalettir.

Rüyada denizci subay görmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalettir.

Rüyada üniformalı subay görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya işarettir.

Rüyada rütbeli subay görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz elbiseli subay görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments