Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su saçmak

Rüyada su saçmak

Rüyada su saçmak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, daha bir sevileceğine, çocuklar gibi şen olacağına yorulmaktadır.

Rüyada su saçmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da sevgilinizle yaşanabilecek duygusal bir problem size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada su saçmak hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına inanılır.

Rüyada dolar saçmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada paraları saçmak çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Rüyada kağıt para saçmak kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet eder.

Rüyada şeker saçmak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, çok iyi işler yapılacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada ateş saçmak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada etrafa para saçmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik saçmak hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments