Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrılmış çift görmek

Rüyada ayrılmış çift görmek

Rüyada ayrılmış çift görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, keyifli sohbetler edeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayrılmış çift gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizinle ilgili izlenimlerini veya düşüncelerini değiştirmeye çalışmanız gerekebilir.

Rüyada ayrılan çift görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrılan çiftlerin barıştığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada ayrılmış çift görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına işarettir.

Rüyada ayrılan çiftin barıştığını görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına inanılır.

Rüyada ayrılan çiftleri görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada eşine ayrılacağını söylemek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrılmış sevgili görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, tatsız durumların yaşanacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada ayrılık mektubu okumak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments