Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrılık görmek

Rüyada ayrılık görmek

Rüyada ayrılık görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, hastalıktan şifa bulmaya, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayrılık gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da kaba davranan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada iki ayrı yol görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada eşinden ayrılmaya karar vermek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayrılan sevgililer görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada işten ayrılacağını görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, ilerleyemeyeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına rivayet eder.

Rüyada ayrılan çiftleri görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliden ayrılıp barışmak insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalet eder.

Rüyada ayrılıp başkasıyla evlenmek onurlu bir yaşam süreceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ayrı kalmak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments