Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde bebek görmek

Rüyada su içinde bebek görmek

Rüyada su içinde bebek görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, umutsuz olacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, güzel huylarını terk edeceğine işaret eder.

Rüyada su içinde bebek gördüyseniz:

  • Olayların kontrolünü kaybettiğinizi, yönünüzü bulmakta da güçlük çektiğinizi düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada su içinde bebek görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde erkek bebek görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde bebek görmek onun kıymetini her daim bileceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada akvaryum içinde bebek görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada kese içinde bebek görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine delalet eder.

Rüyada ayın içinde bebek görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada karnın içinde bebek görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulur.

Rüyada evin içinde bebek görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments