Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su devirmek

Rüyada su devirmek

Rüyada su devirmek şifa ve ilaç bulacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, borçlarını bitireceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine alamet eder.

Rüyada su devirmek gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da planlarınızı bir kenara bırakıp, yenilerini başlatma eğiliminiz yüksek olabilir.

Rüyada su devirmek zor zamanlar geçireceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına delalet eder.

Rüyada boğa devirmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada kamyon devirmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalettir.

Rüyada çaydanlığı devirmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, helal rızık yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada bardak devirmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada akvaryum devirmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine inanılır.

Rüyada araba devirmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, ticarete atılacağına alamet eder.

Rüyada sofrayı devirmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments