Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözlük okumak

Rüyada sözlük okumak

Rüyada sözlük okumak atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına delalet eder.

Rüyada sözlük okumak gördüyseniz:

  • Fazla detaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada sözlük okumak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada ingilizce sözlük görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına inanılır.

Rüyada türkçe sözlük görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, bilgiyle donanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arapça sözlük görmek zenginliğe sahip olunacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına alamet eder.

Rüyada sesli ayetel kürsi okumak iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, asil kimselerden çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mübin duası okumak ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kazancının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta yasin okumak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada babaya dua okumak çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments