Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada somun ekmek satın almak

Rüyada somun ekmek satın almak

Rüyada somun ekmek satın almak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işarettir.

Rüyada somun ekmek satın almak gördüyseniz:

  • Saygı görmek istediğiniz için kendinizi kullandırmanız gerekmiyor.

Rüyada somun ekmek satın almak ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada somun ekmek görmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, kötü günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz somun ekmek görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine inanılır.

Rüyada sıcak somun ekmek yemek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada somun ekmeği yemek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük somun ekmek mal mülk sahibi olacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada ekmek somunu görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine delalettir.

Rüyada somun ekmekler görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, çok hayırlı şeylere, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments