Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan yemek

Rüyada soğan yemek

Rüyada soğan yemek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğan yemek gördüyseniz:

  • Politik veya inaçlarla ilgili tartışmalar girmemelisiniz.

Rüyada sarımsak soğan yemek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğan yemek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, ilerleyeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan yemek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş soğan yemek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada taze yeşil soğan yemek boş yere korku duyulacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, inancından ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada soğan sarımsak yemek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil soğan yemek görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunların teker teker aşılacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğan ekmek yemek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments