Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sobanın yandığını görmek

Rüyada sobanın yandığını görmek

Rüyada sobanın yandığını görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada sobanın yandığını gördüyseniz:

  • Söz, nişan, yeni bir aşk olayı ya da evlilik gibi bir mutluluk yaşamanız olasıdır.

Rüyada evde soba yandığını görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine tabir olunur.

Rüyada sobada odun yandığını görmek elinin de bolluk göreceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sobanın yandığını görmek önemli işlere imza atacağına, bereketin geleceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına işarettir.

Rüyada sobada ateş yandığını görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine inanılır.

Rüyada sobayı yakamamak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada sobada alev görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sobadan ısınmak beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine tabir olunur.

Rüyada soba görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, bununla yüceleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments