Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve kahverengi yılan görmek

Rüyada siyah ve kahverengi yılan görmek

Rüyada siyah ve kahverengi yılan görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Rüyada siyah ve kahverengi yılan gördüyseniz:

  • Şüphelenmeyi bırakıp, kabul etmelisiniz.

Rüyada siyah ve kahverengi yılan görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına delalettir.

Rüyada kahverengi ve siyah yılan görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine delalettir.

Rüyada siyah ve kahverengi köpek görmek kötü sözler duylacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, imkânsızı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ve kahverengi at görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada büyük kahverengi yılan görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi yılan öldürmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, borçlarının ödeneceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada kahverengi yılan görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ve kahverengi yılan görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, onların yaralarına merhem olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments