Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah süs köpek görmek

Rüyada siyah süs köpek görmek

Rüyada siyah süs köpek görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada siyah süs köpek gördüyseniz:

  • Kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak işlerle uğraşabilir ya da belli anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada siyah süs köpek görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, ödeme güçlü çekeceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada siyah süs köpeği görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük süs köpeği görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada yavru süs köpek görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada beyaz süs köpek görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada süs köpeğiyle oynamak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, sermaye kaybedeceğine delalettir.

Rüyada süs köpeği gezdirmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada süs köpeğinin ısırdığını görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments