Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renk görmek

Rüyada siyah renk görmek

Rüyada siyah renk görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, işin düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah renk gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almak istiyorsunuz.

Rüyada siyah renkli örümcek görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına işarettir.

Rüyada siyah renkte göz görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah renkli balık görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada siyah renkte silah görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalettir.

Rüyada siyah renkli ayı görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, bedeninin de iyileşeceğine inanılır.

Rüyada siyah renk deniz görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına yorulur.

Rüyada parlak siyah renk görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalettir.

Rüyada siyah renkli köpek görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments