Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah pirinç görmek

Rüyada siyah pirinç görmek

Rüyada siyah pirinç görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, mutlu bir insan olunacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah pirinç gördüyseniz:

  • Ardından harekete geçmekte daha az tereddüt edeceksiniz.

Rüyada siyah pirinç görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pirinç dolması görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada kara pirinç görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, insanlara iyilik yapmaya alamet etmektedir.

Rüyada kuru pirinç görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, onları koruyup kollayacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada pirinç pilavı yemek rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Rüyada dökülen pirinçleri toplamak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, markasını duyuracağına rivayet eder.

Rüyada pirinç dolma yapmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada pirinç süpürmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments